A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день Миру

   Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі, триває війна в країні. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

16:33 27.09.2022

Олімпійський тиждень 2022

     З 12 по 16 вересня  у школі пройшов Олімпійський тиждень, приурочений до Дня фізичної культури і спорту. Олімпійський тиждень і Всеукраїнський Олімпійський урок – це комплекс заходів, спрямованих на популяризацію спорту, здорового способу життя, розвиток Олімпійського руху в Україні. Протягом тижня діти ознайомились  з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, залучені до цікавих онлайн заходів. Також учні щоранку брали участь у ранковій зарядці. Проведений захід "Мій улюблений вид спорту". 

14:26 27.09.2022

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

    Школярики завжди з нетерпінням чекають на літо, веселий відпочинок, розваги з друзями, омріяні подорожі. Тому закінчення навчального року- справжнє свято. Цьогоріч навчання дітей обпалене війною, сумом, переживаннями за долю своїх рідних та всієї країни. Та, незважаючи на всі перешкоди, учні Водянобалківської ЗОШ старанно навчалися, наполегливо здобували знання, адже нашій країні так потрібні освідчені люди для відбудови та розвитку. Тепле літечко, канікули,ми так чекаємо на вас!

10:15 27.05.2022

Безпека дорожнього руху – це життя!

     Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.    Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.      В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні онлайн-уроки та бесіди на тему «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність», "Правила безпеки під час літніх канікул", «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів» та онлайн-бесіда з елементами вікторини «Правила дорожнього руху знай і завжди їх пам’ятай» для учнів 6 – 8 класів. Класоводи  1 – 4 класів разом з учнями переглянули та обговорили презентації та відеоролики «Безпека руху – запорука життя і здоров’я». Педагог-організатор провела онлайн-захід «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентації та відео. На сайті школи розміщені пам’ятки для батьків та дітей. 

15:58 26.05.2022

День Вишиванки

Калина червоніє на столі, А біля неї – жовті колосочки, Мов пустотливі братики малі, Це все – моя земля, моя Вкраїна, Це рук моєї матері тепло, І цей рушник, яким і дочку й сина Благословляє мати на добро. 

22:17 19.05.2022

День Європи

   Нині, як ніколи, важливо формувати розуміння того, що наша держава належить до європейського спільного дому. Європейський вибір України – це запорука її розвитку і альтернативи цьому вибору немає. Україна пройшла довгий і тернистий шлях щоб довести ідею стати частиною Європейського Союзу до логічного завершення. Найважчі віхи – це у 2013 р. коли українці протистояли внутрішній політиці Януковича, вийшли на Майдан, звершили Революцію гідності й відстояли підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Угода підписана у 2014 р. дала змогу перейти від партнерства і співробітництва до політичної асоціації та економічної інтеграції. Нині, знову, ми захищаємо європейський вибір зі зброєю в руках, але вже від зовнішнього агресора. І при цьому зробили ще один важливий крок і вже заповнили анкету-опитувальник для отримання Україною статусу кандидата на членство в ЄС. 18 квітня 2022 р. Президент України Володимир Зеленський передав заповнену анкету-опитувальник главі представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасу. Він зазначив, що це один з етапів для нашої держави до вступу у ЄС. «Поступ нашої держави до ЄС відбувається в дуже трагічний час, коли багато українців, які сповідують європейські цінності, втрачають життя. Однак народ України об’єднаний цією метою – відчувати себе нарівні, частиною Європи, частиною Європейського Союзу. Ми віримо, що здобудемо підтримку й станемо кандидатом на вступ. Після цього розпочнеться фінальний етап. Дуже віримо, що ця процедура відбудеться в найближчі тижні і що вона буде позитивною для історії нашого народу, зважаючи на ціну, яку він заплатив на шляху до незалежності й демократії».

10:31 12.05.2022

Заходи з питань запобігання ризикам, пов’язаних з вибухонебезпечними чи підозрілими предметами

   В нашій школі було проведено ряд заходів з питань запобігання ризикам, пов’язаних з вибухонебезпечними чи підозрілими предметами, та ознайомлено з правилами поводженнями з такими предметами. Зокрема в школі проведено онлайн бесіди «Порядок дій та правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів», «Небезпечні предмети та дії під час їх виявлення», «Види боєприпасів та методи їх розпізнання», «Небезпека на природі. Сьогодні це актуально!», переглянуто відеопрезентації на тему «Смертельно небезпечні пелюстки», «Замасковані міни сюрпризи», «Небезпечні знахідки», відеоролики «Наслідки ігор з маловідомими предметами», «Вибухонебезпечні предмети. Будьте пильними!», на сайті школи розміщено пам'ятку про вибухонебезпечні предмети та дії як поводитися у разі виявлення такого предмету.

23:05 06.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень