A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Руханка-флешмоб

   13 листопада 2023 наша школа долучилася до руханки-флешмобу з метою фізичного розвитку та спортивної активності шкільної молоді, підтримки здорового способу життя та популяризації різних видів спорту серед учнів.

09:13 15.11.2023

Заходи до Дня української писемності та мови

   У Водянобалківській школі І - ІІІ ступенів відбувся ряд заходів, присвячених Дню української писемності та мови. Вчитель української мови та літератури Оксана Матюшко провела пізнавально-розважальний мовознавчий захід "Пузата хата". Діти дізналися багато нового про питомі українські страви, їх походження. Змагалися дві команди "Варенички" та "Бурячки".

11:36 31.10.2023

Благодійність

  У Водянобалківському будинку культури 19 жовтня 2023 року пройшли благодійний концерт та благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Благодійність – це своєрідне свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку підтримати воїнів, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти і вдячності.    До проведення святкових заходів долучилися  працівники сільського будинку культури, дитячого садка, учні, батьки та вчителі  школи, жителі села. На благодійному концерті пролунали патріотичні пісні та вірші у виконанні колективів художньої самодіяльності Водянобалківського СБК та учнів школи, які  звучали особливо тепло та проникливо. Пісня, мелодія - все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми -  особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом.    На ярмарку були представлені різноманітні смаколики. Усі охочі мали змогу приєднатися: одні напекли солодощів, інші наготували канапок для ярмарку, торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, чай – чого тільки не було на столах!  Домашню випічку охоче розкуповували всі, хто завітав на захід.     Дякуємо за активність та підтримку усім батькам, учням, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до благодійного ярмарку.   Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до святкових заходів за активність і підтримку наших Збройних Сил! Дякуємо за допомогу та патріотизм!     Спільними зусиллями було зібрано 9540 грн. Всі кошти передані ГО «Волонтери Диканщини».      Слава Україні!

12:27 20.10.2023

"Вклоняюся доземно тобі, наш Захисник!"

   День Захисників та Захисниць України - це свято мужності й геройства. І хоч як нам всім зараз не важко, але наші воїни вже не раз довели, що  дружня сім'я - український народ, здолає всі перешкоди.

18:07 18.10.2023

День Захисника та Захисниць України

   З 25 по 29 вересня 2023 року у школі проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.    Протягом тижня класні керівники провели виховні години «Що я знаю про українське козацтво» «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України», «Ми нащадки козацького роду». Постійно діяла виставка малюнків «Україна у моєму серці», які потім передали волонтерам для ЗСУ. Учні 1 – 4 класів долучилися до майстер-класу «Оберіг для українського воїна».    Також учні 5 – 11 класів мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення української армії. 26 вересня для учнів 9 - 11 класів проведено захоплюючий вест «Козацькому роду нема переводу!» До його проведення долучились не тільки вчителі, а й директор сільського будинку культури Григоренко З.М. та бібліотекар Шило С.П. Під час заходу діти дізналися більше про історію виникнення Свята захисника та захисниць України, а також про історію козацтва їх звичаї, традиції, мистецтвом нашого народу. Учні завзято проходили всі шість станцій та швидко виконували різноманітні завдання, розгадували шифри, швидко «перевтілилися» в козака, давали відповіді на питання вікторини та складали пазл «Карту України».     Нехай патріотизм, сила волі та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі стануть нашими вірними друзями на все життя. Миру, добра і процвітання нашій країні. Велика дяка і пошана нашим захисникам!

21:57 30.09.2023

Тиждень Слави

   З нагоди Дня визволення Полтавщини від фашистських загарбників у школі пройшли тематичні заходи. 22 вересня відбулася урочиста лінійка для учнів 1- 11 класів «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні…». Класоводи та класні керівники 1 – 11 класів провели виховні години, пізнавально-інформаційні години «Україна у другій світовій війні», «Пам’ятаємо, поки живемо!», «Хай вічно горить вогонь пам'яті».

21:20 30.09.2023

День Миру

   Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

10:25 25.09.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху 2023

   З метою здійснення комплексу профілактичних заходів щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму, формування у дітей навичок безпечної поведінки на вулицях міста, в громадському транспорті, дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання Правил дорожнього руху, забезпечуючи реалізацію державної політики в галузі охорони дитинства в школі з 11.09.2023 по 15.09.2023 року проходив тиждень Дорожнього руху.  У рамках  Тижня класні керівники 1-11 класів провели єдиний урок «Безпека на дорозі — безпека життя». Класні керівники 1 – 4 класів провели класні години та заходи: «Азбука доріг. Школа Світлофора», Вуличний марафон «Дорожні знаки та їх значення». Класні керівники 5 – 11 класів бесіди з елементами вікторини «Правила дорожнього руху знай і завжди їх пам’ятай», тренінг  «Катання на скейтборді. Правила виконання трюків», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів», «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність». Педагог-організатор Шабельник О.О. разом з лідерами дитячої організації РСіМ провели для учнів 1 – 4 класів ігрові перерви, вікторини конкурси на знання правил дорожнього руху, а також провели танцювальний флешмоб. Учні 1 – 11 класів разом з класними керівника взяли участь в конкурсі малюнку на асфальті «Водянобалківські школярі за безпеку дорожнього руху».

11:27 18.09.2023

День захисту дітей

    Перший день літа – це справжнє свято для школярів. І поспішають вони до школи уже не на уроки, а для того, щоб взяти участь у цікавому та пізнавальному квесті, присвяченому Дню захисту дітей.

10:47 02.06.2023

Свято останнього дзвоника

    Свято останнього дзвоника – радісне й сумне водночас. Для первачків – це щастя ще непізнаного смаку навчання та шкільної дружби, а для випускників прощання з дитинством. Хоч у 2021  життя школярів змінилось через пандемію, а у 2022 через війну, однак дуже важливо не втрачати бойовий дух та вірити у світле майбутнє юного покоління.

07:39 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень