A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 26.02.2023 19:13
Кількість переглядів: 66

   У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії у школі проведені тематичні онлайн заходи. У знак скорботи хвилиною мовчання школярі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.
   Проведення таких заходів дає змогу кожному підлітку усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатити свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, про Героїв Небесної Сотні.
   У 1-4 класах пройшли інформаційні експрес-хвилинки “Герої нашого часу”, на яких маленькі учні проспівали Гімн Україні та малювали долоньки щастя з побажаннями миру та добра. Переглянули  мультфільм «Молитва за Україну».
У 5-7 класах класні керівники Крат Є.С та Кононенко С.М. провели онлайн-уроки пам’яті «Ви першими стали за гідність, за волю».
   Класні керівники Лукаш Л.Л., Матюшко О.О., Шило О.І, Федорова Л.І. 8 – 11 класів провели онлайн-години спілкування та уроки патріотичного виховання « За що ми заплатили кров’ю», «Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні», «Небесна сотня у наших серцях». А також переглянули документальні фільмів, присвячені подвигу Героїв Небесної Сотні. 
   У сільській бібліотеці оформлена книжкова виставка «Героям Небесної Сотні присвячується…»  яку відвідують учні школи. 
   Інформація про проведену роботу висвітлена на шкільному сайті.

       

  


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень