A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійність

   Надійний тил міцний фронт. Сьогодні завдання кожного українця - допомагати нашим воїнам максимально. В останній тиждень перед шкільними канікулами у нашій школі пройшов благодійний ярмарок, на якому школярі продавали солодощі власного виготовлення. Щиро вдячні всім батькам та дітям, які долучилися до ярмарку. Загалом вдалося зібрати 6430 грн. 

21:28 22.03.2024

"Тобі, Тарасе, шану складаємо"

   Щорічно в березні проводяться святковий тиждень пам'яті Тараса Шевченка. З 04.03 по 08.03 у школі пройшли заходи присвячені Великому Кобзареві.

15:58 14.03.2024

День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя

   26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Ця пам’ятна дата встановлена 2020 року Указом Президента України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, відзначення річниці проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

13:32 01.03.2024

16 лютого - День єднання

   16 лютого в нашій школі святкували День Єднання, який показав згурто-ваність учнів навколо національної ідеї, а також, що ми – єдиний народ і хочемо жити в мирі.    У кожному класі класні керівники провели урочисті заходи, присвячені Дню єднання.     Педагог-організатор Оксана Шабельник провела лінійку для учнів 1 – 11 класів, яка розпочалося із виконання Гімну України, потім діти переглянули презентацію і познайомились з історією свята. Також вшанували воїнів, які поклали життя за наше майбутнє,хвилиною мовчання.

20:41 21.02.2024

Наша єдність - наша зброя!

   День Соборності має неабияке значення для нашої держави: проголосивши об’єднання українських земель понад століття тому, українці й сьогодні продовжують боротьбу за свою незалежність, ідентичність та цілісність. Метою сьогоднішньої боротьби є перемога соборної України – і досягнути її можливо лише в єдності всього українського суспільства.    З нагоди Дня Соборності України та виховання у  школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу, зміцнення єдності народу навколо ідеї соборності української держави, утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання в молодого покоління почуття національної гідності, у зв’язку з відзначенням 22 січня Дня Соборності та Свободи України й 29 січня – вшанування пам’яті українських юнаків, які полягли в бою під Крутами в січні 1918 року.

12:29 27.01.2024

Пліч-о-пліч

   Протягом грудня було проведено турнір по шашках серед учнів 5 - 6 класи та шахмати серед учнів 8 - 11 класів. Були визначені переможці серед хлопців та дівчат окремо. Діти проявили активну участь та показали добрі результати.

14:40 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень