A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Дзвони Чорнобиля

Дата: 02.05.2023 12:43
Кількість переглядів: 56

    Чорнобиль…Минув 37 рік. Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Серед природних і техногенних катастроф, які сталися упродовж історії людства, Чорнобильська займає особливе місце. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини.

    По всій Україні та за її межами 26 квітня вшановують пам'ять ліквідаторів та учасників трагедії на Чорнобильській АЕС.

    У нашій школі проведені онлайн виховні години для учнів 5 – 11 класів за темами: «На Чорнобиль журавлі летять», «Чорнобиль –горе і біль»,  «Екологічні наслідки Чорнобиля»,

«Чорнобиль – це біль України»,  «Чорнобиль…Катастрофа… Пам’ять…», «Дзвони Чорнобиля стогоном будять, щоб від нещастя весь світ вберегти», «Чорнобиль… 37 років потому». Учні 8 – 11 класів переглянули відеофільми «Чорнобиль – пам’ять України», «На Чорнобиль журавлі летіли», «За годину до вибуху», «Мужність і біль Чорнобиля».

 Педагог-організатор Шабельник О.О. провела для учнів 1 -4 класів інформаційну годину «Іншої Землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти», де діти познайомилися з історичними подіями, дали відповіді на питання вікторини. Також виготовили малюнки, творчі аплікації «Наша мрія – жити на чистій планеті». Для учнів 1 – 4 класів проведена тематична книжкова виставка у сільській бібліотеці «Із чорнобильського вогню в безсмертя», під час якої бібліотекар розповіла про книги, в яких описані трагічні події, учні зачитали вірші та виготовили з паперу модель атому.

Минуть ще роки й десятиліття, а цей трагічний день усе одно хвилюватиме серця людей. Наш земний уклін і вдячність усім, хто взяв участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень