A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

80-ті роковини трагедії в Бабиному Яру

Дата: 30.09.2021 11:51
Кількість переглядів: 113

   

      У середу, 29 вересня, в усіх українських закладах загальної середньої освіти відбувся Національний урок до 80-х роковин трагедії в Бабиному Яру.
Заходи проводилися спільними зусиллями МОН та Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр» з метою формування історичної правди про події Голокосту.

   Національний урок пам’яті покликаний сприяти формуванню стійкого негативного ставлення громадян до фактів дискримінації, зневаги до людської гідності та зазіхань на право на життя.
   Також урок мав на меті розкрити сутність трагедії Голокосту в Україні та висвітлити тему розстрілів у Бабиному Яру, розвивати навички критичного мислення через аналіз джерел та розширити сучасне сприйняття процесу вивчення історії.
   Зокрема, під час уроку використовувалася освітня платформа «Червона точка пам’яті», яка дозволила учням зробити свій внесок у колективне знання про Голокост і Другу світову війну. А ще у школі були проведені класні години «Трагедія Бабиного Яру – найтяжчий злочин проти людства». У сільській бібліотеці організована книжкова виставка на тему «Біль нашої пам’яті». На уроках історії України проведені інформаційні хвилинки «А Бабин Яр мовчить…» та перегляд відеоролика учнями 6-10 класів;


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень