A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактика туберкульозу

    З метою збереження здоров’я учнів, привернення уваги до проблеми боротьби з туберкульозом та інформування учасників освітнього процесу про небезпеку і тяжкі наслідки зараження туберкульозом. У рамках місячника боротьби з туберкульозом (01.03. – 01.04.) у школі було проведено ряд заходів:  Проведено інформаційні хвилинки із відео-супроводом для учнів 1 – 4 класів: - Здоровий спосіб життя. - Профілактика туберкульозу. Проведено година спілкування «Туберкульоз, його симптоми та профілактика» для учнів 2-4 класів; - бесіда та відео лекторій «Профілактика захворювання на туберкульоз», «Правда про туберкульоз» для учнів 5-8 класів; - анкетування «Що я знаю про туберкульоз» для учнів 9-11 клас.      Учням було запропоновано переглянути відео-матеріали на тему: «Профілактика туберкульозу. Як уберегтися від біди» (5-6 класи) та «Молодь за здоровий спосіб життя» (8-9 класи).    Для учнів 10-11 класів класні керівники провели профілактичну бесіду «Моє здоров’я в моїх руках. Профілактика туберкульозу. Що я знаю про туберкульоз.» та ознайомили дітей із першими симптомами проявів туберкульозу. Діти пройшли тести на закріплення своїх знань про те як потрібно поводитися, щоб уникнути небажаних хвороб та способів їх передачі. Учні 5 – 11 класів виготовили стіннівки на тему « Моє здоров’я-моє життя».

10:41 08.04.2024

Цікаве дозвілля

Екологічна просвіта дітей є пріоритетним напрямком сьогодення. У сучасному світ, де діти проводять більшість часу перед екранами ґаджетів, важливо відкривати перед ними красу природи та закликати до активного способу життя. Саме з цієї причини учні Водянобалківсьої ЗОШ I-III ступенів відвідали Регіональний ландшафтний парк Диканський та взяли участь у квесті.

12:41 02.04.2024

Благодійність

   Надійний тил міцний фронт. Сьогодні завдання кожного українця - допомагати нашим воїнам максимально. В останній тиждень перед шкільними канікулами у нашій школі пройшов благодійний ярмарок, на якому школярі продавали солодощі власного виготовлення. Щиро вдячні всім батькам та дітям, які долучилися до ярмарку. Загалом вдалося зібрати 6430 грн. 

21:28 22.03.2024

"Тобі, Тарасе, шану складаємо"

   Щорічно в березні проводяться святковий тиждень пам'яті Тараса Шевченка. З 04.03 по 08.03 у школі пройшли заходи присвячені Великому Кобзареві.

15:58 14.03.2024

День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя

   26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Ця пам’ятна дата встановлена 2020 року Указом Президента України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, відзначення річниці проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

13:32 01.03.2024

16 лютого - День єднання

   16 лютого в нашій школі святкували День Єднання, який показав згурто-ваність учнів навколо національної ідеї, а також, що ми – єдиний народ і хочемо жити в мирі.    У кожному класі класні керівники провели урочисті заходи, присвячені Дню єднання.     Педагог-організатор Оксана Шабельник провела лінійку для учнів 1 – 11 класів, яка розпочалося із виконання Гімну України, потім діти переглянули презентацію і познайомились з історією свята. Також вшанували воїнів, які поклали життя за наше майбутнє,хвилиною мовчання.

20:41 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень