A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Дзвони Чорнобиля

Дата: 01.05.2024 22:29
Кількість переглядів: 19

    З метою вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  пам’яті жертв цієї катастрофи у школі були проведені виховні заходи, присвячені  вшануванню пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, розвитку компетентності учнів в питаннях збереження екології.

   Класними керівниками протягом тижня проведено виховні години, бесіди, хвилини інформування, уроки пам’яті та інформаційні дайджести:  «Чорнобиль: втрачене місто», «Екологічні наслідки Чорнобиля», «Подвиг ліквідаторів наслідків  аварії на ЧАЕС» «Чорнобильський слід на землі, у долях, у душах», під час яких діти переглянули фото та презентаційні матеріали про аварію на ЧАЕС та її наслідки, зачитали спогади прип’ятчан про жахливі події квітня 1986 року. 26 квітня 2024 року проведений єдиний урок пам’яті «Біль Чорнобиля з роками не вмирає».

    Класні керівники 1-4 класів  провели години спілкування до Дня Чорнобильської трагедії. «Скорботні дати історії» - «Земля опалена Чорнобилем», «Безсмертна пам’ять про героїв».

   Учні школи протягом тижня мали змогу переглянути документальні фільми «Чорнобиль», «Чорнобиль 25 років після трагедії», «За хвилину  до катастрофи». У бібліотеці для юних читачів була підготована тематична виставка художніх творів «Чорнобиль. Його уроків людство не забуде». Учні 5 – 10 класів підготували стіннівки «Спогади про Чорнобил.

   Нехай прийдешні покоління завжди пам’ятатимуть уроки Чорнобиля, щоб над нашою планетою завжди було мирне, чисте небо, а в оселях панував лише мир, щастя та добробут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень