A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

День Захисника та Захисниць України

Дата: 30.09.2023 21:57
Кількість переглядів: 35

   З 25 по 29 вересня 2023 року у школі проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.
   Протягом тижня класні керівники провели виховні години «Що я знаю про українське козацтво» «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України», «Ми нащадки козацького роду». Постійно діяла виставка малюнків «Україна у моєму серці», які потім передали волонтерам для ЗСУ. Учні 1 – 4 класів долучилися до майстер-класу «Оберіг для українського воїна».
   Також учні 5 – 11 класів мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення української армії. 26 вересня для учнів 9 - 11 класів проведено захоплюючий вест «Козацькому роду нема переводу!» До його проведення долучились не тільки вчителі, а й директор сільського будинку культури Григоренко З.М. та бібліотекар Шило С.П. Під час заходу діти дізналися більше про історію виникнення Свята захисника та захисниць України, а також про історію козацтва їх звичаї, традиції, мистецтвом нашого народу. Учні завзято проходили всі шість станцій та швидко виконували різноманітні завдання, розгадували шифри, швидко «перевтілилися» в козака, давали відповіді на питання вікторини та складали пазл «Карту України». 
   Нехай патріотизм, сила волі та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі стануть нашими вірними друзями на все життя. Миру, добра і процвітання нашій країні. Велика дяка і пошана нашим захисникам!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень