A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

"Вклоняюся доземно тобі, наш Захисник!"

Дата: 18.10.2023 18:07
Кількість переглядів: 31

   День Захисників та Захисниць України - це свято мужності й геройства. І хоч як нам всім зараз не важко, але наші воїни вже не раз довели, що  дружня сім'я - український народ, здолає всі перешкоди.

  Традиційно, починаючи з 2014 року саме на Покрову Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисників та захисниць. У Водянобалківській ЗОШ І-ІІІст. цьому дню був приурочений виховний захід "Вклоняюся доземно тобі, наш Захисник!"

   Учні разом з класними керівниками та класоводами зібралися у святковому холі школи, вперше за довгий період часу, тому настрій у всіх був святково-піднесений. Кожен клас підготував патріотичну пісню, вірш. Ведучі свята познайомили з історією свята. Присутні переглянули відео з відкриття Алеї Слави у Диканьці, вшанували пам'ять полеглих героїв сучасності хвилиною мовчання.

  Учні третього класу під керівництвом Роман Діни Петрівни заспівали пісню "Козаки". Учні четвертого класу (класовод Ніна Бабанська) Климентьєв Вадим та Бондаренко Анна заспівали пісню "Мир нам всім". Усі виступи молодших школярів супроводжувалися цікавими хореографічними номерами та отримали шквальні оплески.

   Учениці 6 класу під керівництвом класного керівника Євгенії Крат Гутник Ілона та Кривошня Тіна виконали пісню "Україна це ми".  До сліз розчулила пісня учениць 8 класу (класний керівник Світлана Кононенко) "Там, біля тополі...". 

   Надзвичайно вразили всіх учениці 9 класу (класний керівник Людмила Федорова) виконанням містичної пісні "Буде тобі, враже", своїми костюмами та навіть театральною постановкою номера. Також пісенні номери чередувалися з виконанням школярами патріотичних віршів. І фінальною стала пісня 9 та 11 класу (класний керівник Оксана Матюшко)  "Рядок з автобіографії" на слова Оксани Забужко, викликавши щиру гордість за наше глибоке коріння та славних предків.

   Тож цей захід нагадав нам усім, що Україна ще з часів початку існування постійно була змушена боротися із зовнішніми та внутрішніми ворогами за свою незалежність та територію. І сьогоднішні наші захисники та захисниці доводять всьому світу, що вони - гідні нащадки славних героїв. Молимося та дякуємо їм щодня, щохвилини!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень