A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Цікаве дозвілля

Дата: 02.04.2024 12:41
Кількість переглядів: 43

Екологічна просвіта дітей є пріоритетним напрямком сьогодення. У сучасному світ, де діти проводять більшість часу перед екранами ґаджетів, важливо відкривати перед ними красу природи та закликати до активного способу життя. Саме з цієї причини учні Водянобалківсьої ЗОШ I-III ступенів відвідали Регіональний ландшафтний парк Диканський та взяли участь у квесті.

Змаганння відбувалося за маршрутом стежки «Заповідна Диканщина».  Перед початком квесту працівниками парку був проведений інструктаж з техніки безпеки, дітям розповіли, як правильно поводитися в природі. Перед початком квесту дітей поділили на дві команди. Перша мала назву «Біологи-аматори» , а друга - «Підсніжники». Керівником команди «Біологи-аматори» була вчителька біології та хімії – Крат Євгенія Сергіївна. Команду «Підсніжники» супроводжувала вчителька української мови та літератури – Федорова Людмила Іванівна.

Учні вирішували цікаві та інтерактивні завдання на шести зупинках. Завдання спрямовані на розвиток командної співпраці, спілкування та аналітичних навичок. На кожній зупинці діти дізнавалися про нових представників тваринного та рослинного світу. Важливим завданням було скласти правильний ланцюг живлення. Адже він дає змогу сприймати природу як цілісну систему, де кожен вид виконує свою роль. Після завершення квесту групи зібралися разом, щоб обговорити свої враження та висловити думки про важливість охорони природи. Також 1 квітня учні 8 - 9 класів взяли участь у вікторині "Біорізноманіття птахів" та змайстрували шпаківню для пернатих друзів

Такий похід до регіонального ландшафтного парку, може стати не лише захоплюючою пригодою для дітей, а й важливим кроком у формуванні їхньої екологічної свідомості та поваги до природи. Щиро вдячні працівникам парку за цікаве дозвілля!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень