A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Благодійність

Дата: 20.10.2023 12:27
Кількість переглядів: 26

  У Водянобалківському будинку культури 19 жовтня 2023 року пройшли благодійний концерт та благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Благодійність – це своєрідне свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку підтримати воїнів, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти і вдячності.
   До проведення святкових заходів долучилися  працівники сільського будинку культури, дитячого садка, учні, батьки та вчителі  школи, жителі села.
На благодійному концерті пролунали патріотичні пісні та вірші у виконанні колективів художньої самодіяльності Водянобалківського СБК та учнів школи, які  звучали особливо тепло та проникливо. Пісня, мелодія - все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми -  особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом.
   На ярмарку були представлені різноманітні смаколики. Усі охочі мали змогу приєднатися: одні напекли солодощів, інші наготували канапок для ярмарку, торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, чай – чого тільки не було на столах!  Домашню випічку охоче розкуповували всі, хто завітав на захід.
    Дякуємо за активність та підтримку усім батькам, учням, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до благодійного ярмарку.
  Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до святкових заходів за активність і підтримку наших Збройних Сил! Дякуємо за допомогу та патріотизм!
    Спільними зусиллями було зібрано 9540 грн. Всі кошти передані ГО «Волонтери Диканщини».
     Слава Україні!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень