A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Безпека дорожнього руху – це життя!

Дата: 26.05.2022 15:58
Кількість переглядів: 76

     Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
   Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
     В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні онлайн-уроки та бесіди на тему «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність», "Правила безпеки під час літніх канікул", «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів» та онлайн-бесіда з елементами вікторини «Правила дорожнього руху знай і завжди їх пам’ятай» для учнів 6 – 8 класів. Класоводи  1 – 4 класів разом з учнями переглянули та обговорили презентації та відеоролики «Безпека руху – запорука життя і здоров’я». Педагог-організатор провела онлайн-захід «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентації та відео. На сайті школи розміщені пам’ятки для батьків та дітей. 

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень