A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 25.11.2022 14:54
Кількість переглядів: 293

   Протягом тижня з 14 по 20 листопада 2022 року в школі були проведені заходи присвячені «Тижню безпеки дорожнього руху».  Класоводи (1 – 4 кл.) та класні керівники (5 – 11 кл) провели Єдиний національний онлайн урок „Безпечна дорога додому”. Класні керівники 5 – 11 класів провели онлайн виховні години та години спілкування «Безпека на дорозі залежить від кожного», де також обговорили про правила поведінки в темну пору, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе –  мати на зовнішньому одязі світловідбиваючі елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.  Педагог-організатор Шабельник О.О. організувала для учнів 1 – 11 класів онлайн перегляд відеороликів «Безпека пішоходів – у руках самих пішоходів». Також проведена рольова гра « Я на вулиці. Я у транспорті» (1 клас, класний керівник  Жижка С.Ю.); 
Вікторина «Більше правил знаємо – лихо оминаємо» (2 клас, класний керівник  Роман Д.П.); 
Онлайн-урок обережності «Вулиця не місце для гри» (3 клас, класний керівник Бабанська Н.Є.);
Вікторина «До Країни дорожніх знаків» (4 клас, класний керівник Кононенко Н.М.);

     Педагогом-організатором Шабельник О.О. розроблені пам’ятки для батьків та дітей «Безпека дітей на вулиці».
   Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків. Учні обговорили основні правила поведінки на вулиці та дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах – це запорука власної безпеки.
        Вся робота впродовж тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників навчального процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень