A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Тиждень протидії булінгу

Дата: 05.10.2021 21:18
Кількість переглядів: 96

    В рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу в Водянобалківській школі протягом тижня було організовано та проведено ряд цікавих та корисних заходів. Зокрема:

Тренінг для учнів 6 - 8 класів з розвитку навичок спілкування та мирного вирішення конфліктівтренінгів для учнів з розвитку навичок спілкування та мирного вирішення конфліктів. 

Ранкові зустрічі («Ранкових коло») для учнів 1 - 4 класів з метою формування навичок дружних стосунків у класному колективі.

Імітаційна гра для учнів 6-х класів «Розкажи про насильство»

Години спілкування «Булінг: міфи та реальність», «Не допускай насилля над ближнім», «Допоможи другу» тощо для учнів 1 - 4 класів.

Уроки відвертого спілкування «Змінюй в собі негативне ставлення до інших», «Як подолати булінг» для учнів 6 - 10 класів.

Підготовлені пам'ятки для батьків та учнів про порядок реагування та способи повідомлення про випадки булінгу (цькування) щодо дітей, заходи захисту та надання допомоги дітям.

   Проведені заходи були спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про поняття «булінгу» і його різновиди та профілактику цього явища в закладі освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень