A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

День гідності та свободи

Дата: 25.11.2022 15:59
Кількість переглядів: 71

     21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня, дев’ять років тому, розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.
    Саме тоді Революція гідності докорінно змінила бачення українців, розуміння вибору. І суспільство чітко показало, що прагне європейського шляху.
     3 метою утвердження ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Українського народу, в нашій школі були проведені  тематичні заходи.
     Відбулися круглі онлайн столи на тему: «Герої нашого краю-патріоти України, єдиної суверенної держави», «Герої Небесної сотні», де учні 9 та 10 класів разом з класними керівникоми Шило О.І. та Матюшко О.О. обговорили події Євромайдану. Також було проведено онлайн лекції на тему: «Герої сьогодення», «Подвиг, що непідвладний часу» для учінв 11 класу. Класні керівники 5 - 8 класів  провели патріотично –інформаційні онлайн години «Від Революції Гідності до Країни гідності».
     Проведено класну годину вчителем історії Лукаш Л.Л. з ознайомлення з історією героїчної боротьби українського народу за державну незалежність протягом свого історичного шляху «Україна пам’ятає. Ціна Незалежності» та «хвилину мовчання» з метою вшанування українців, загиблих на ім’я своєї держави. 
     Педагогом-організатором Шабельник О.О. було організовано перегляд документальних фільмів : «Зима, що нас змінила» , «Революція Гідності» для учнів 5 – 11 класів.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень