A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Водянобалківська загальноосвітня школа І-ІII ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

День Гідності та Свободи

Дата: 24.11.2020 13:23
Кількість переглядів: 125

   З метою гідного вшанування громадянської мужності учасників подій Помаранчевої  революції та Революції Гідності  у відстоюванні прав людини та європейського  майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження в державі демократичних цінностей та у зв’язку з відзначенням у 2020 році  Дня Гідності та Свободи у школі проведено класним керівникам 1-8 класів виховні години, уроки мужності  «Вони пройшли  крізь вогонь і зброю».
   Класні  керівники 9 класу Лукаш Л.Л., та 8 класу Матюшко О.О. підготувати виховний захід « У їхніх серцях жила Україна», під час заходу переглянули документальний фільм «Небесна сотня. Зима, що нас змінила.» За результатами проведеного заходу учні 9 класу написали твори на тему Події «Революції Гідності» очима дітей, а учні 8 класу підготували малюнки «Україна – сильна держава» і виготовили колаж.
   Проведена виставка малюнків молодших школярів «Я славлю свою рідну Україну». Шкільний бібліотекар Жданова В.М. організувано та проведено в шкільній бібліотеці виставку літератури «Україна – єдина держава».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень